Jump to content


Photo

Having Problems With The Site


  • Please log in to reply
959 replies to this topic

#921 Fru

Fru

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 71,664 posts
  • Gender:Female
  • Location:Norfolk, UK

Posted 12 May 2014 - 09:10 PM

We often reboot the router as our first port of call. Don't know if that might help, Barbara?


Dh 55; Me 51; ds1 24 (aslan); ds2 22; dd 18 (narnia); Cats Midnight and Meadow


#922 Barbara

Barbara

    Loved by God - Praise Him!

  • Admin
  • PipPipPip
  • 68,461 posts
  • Gender:Female
  • Location:West Yorkshire

Posted 12 May 2014 - 09:17 PM

Might try that if it's still slow tomorrow (mind you, it's a little better now)


Barbara

Mum to 3, mum-in-law to 3, grandma to 4
No longer a cube but very happy about it!


#923 Dipsy

Dipsy

    Moderator

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,081 posts
  • Gender:Female
  • Location:North East UK

Posted 20 June 2014 - 04:42 PM

I cannot get "view new content" to work any more. It is annoying, as that is how I use the site, to spot the latest posts to read.

 

Is it just me or has something changed?


14836591608_6a4ca3f114_o.jpg

 

Mum to : dd1 20yrs ds1 18 yrs dd2 15 yrs ds2 13 yrs dd3 11yrs ds3 9 yrs dd4 7 yrs ds4 5yrs dd5 3 yrs, dd6 1yrs

 

easterline.gif

 

 


#924 Noo

Noo

    Admin

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 9,446 posts
  • Gender:Female
  • Location:UK

Posted 20 June 2014 - 04:43 PM

Nothing's changed.

 

Are you getting an error message, or is it hanging, or do you just not get any posts showing?


Me 48 DH 58 DD 23 DS1 20 DS2 13


#925 Dipsy

Dipsy

    Moderator

  • Members
  • PipPipPip
  • 29,081 posts
  • Gender:Female
  • Location:North East UK

Posted 20 June 2014 - 05:08 PM

I get:

 

Sorry, no new content found.

 

 

I think I'm a dipstick. I had an odd thing ticked on the side bar which was filtering everything out.  :doh: But knowing it was just me helped me to investigate the problem, so thanks for responding!


Edited by Dipsy, 20 June 2014 - 05:11 PM.

14836591608_6a4ca3f114_o.jpg

 

Mum to : dd1 20yrs ds1 18 yrs dd2 15 yrs ds2 13 yrs dd3 11yrs ds3 9 yrs dd4 7 yrs ds4 5yrs dd5 3 yrs, dd6 1yrs

 

easterline.gif

 

 


#926 Noo

Noo

    Admin

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 9,446 posts
  • Gender:Female
  • Location:UK

Posted 20 June 2014 - 05:13 PM

Was just going to say check what you've got selected on the left-hand side.

 

Glad you've sorted it :D


Me 48 DH 58 DD 23 DS1 20 DS2 13


#927 Autumn

Autumn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 17,473 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 29 October 2014 - 07:04 PM

Silly squirrels!!

#928 Noo

Noo

    Admin

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 9,446 posts
  • Gender:Female
  • Location:UK

Posted 29 October 2014 - 07:11 PM

Sorry Autumn - the hosting company have had big problems today but hopefully now it's back up and running the squirrels will go and hibernate again.


Me 48 DH 58 DD 23 DS1 20 DS2 13


#929 Autumn

Autumn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 17,473 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 29 October 2014 - 07:23 PM

:)

#930 Barbara

Barbara

    Loved by God - Praise Him!

  • Admin
  • PipPipPip
  • 68,461 posts
  • Gender:Female
  • Location:West Yorkshire

Posted 29 October 2014 - 08:02 PM

I still get occasional ones but am sort of getting there


Barbara

Mum to 3, mum-in-law to 3, grandma to 4
No longer a cube but very happy about it!


#931 Barbara

Barbara

    Loved by God - Praise Him!

  • Admin
  • PipPipPip
  • 68,461 posts
  • Gender:Female
  • Location:West Yorkshire

Posted 29 October 2014 - 08:09 PM

In fact, I still can't get Prayer Stuff and Silly Stuff though I managed to get the last post in each area - very odd!


Barbara

Mum to 3, mum-in-law to 3, grandma to 4
No longer a cube but very happy about it!


#932 Anne-Marie

Anne-Marie

    Christian, Mum, Franciscan Tertiary, Geek & Governor

  • Members
  • PipPipPip
  • 50,900 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent (ish)

Posted 30 November 2014 - 04:23 PM

Just to let you know that just now I got error 500 internal server error. Clicking on CMs on my bookmarks fixed it, but I wanted to tell you in case it points to gremilns - or squirrels - in the system


AMO - Where no Mum has gone before!Posted Image

Mum to DS 24/03/03 and DD 29/09/05


#933 Anne-Marie

Anne-Marie

    Christian, Mum, Franciscan Tertiary, Geek & Governor

  • Members
  • PipPipPip
  • 50,900 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent (ish)

Posted 20 January 2015 - 11:52 PM

I don't know if anyone else is having this problem but atm as DS uses my laptop for homework, and also because my laptop is having problems, I'm mostly accessing CMs on my iPhone. I keep missing posts if a new page has started since I last used my phone to log on. Safari only wants to show me the most recent page of anything so I am missing things. Borked as my laptop is, I am not having the same problem when I use it to access CMs, it's only my iPhone. Any ideas what I can do about it? Is it a setting in my phone I can change?

 

CMs is the only forum I access with my phone - the others I visit don't have a mobile version, so I don't know if this is a general forum/phone issue or a CMs specific one.


AMO - Where no Mum has gone before!Posted Image

Mum to DS 24/03/03 and DD 29/09/05


#934 Barbara

Barbara

    Loved by God - Praise Him!

  • Admin
  • PipPipPip
  • 68,461 posts
  • Gender:Female
  • Location:West Yorkshire

Posted 22 January 2015 - 01:51 PM

Sorry, can't help - must be very frustrating


Barbara

Mum to 3, mum-in-law to 3, grandma to 4
No longer a cube but very happy about it!


#935 Fru

Fru

    Moderator

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 71,664 posts
  • Gender:Female
  • Location:Norfolk, UK

Posted 22 January 2015 - 02:12 PM

Very frustrating AMO. I've never had a problem with that on my android phone, but bizarrely it happened yesterday :533:

Dh 55; Me 51; ds1 24 (aslan); ds2 22; dd 18 (narnia); Cats Midnight and Meadow


#936 Merry

Merry

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,549 posts
  • Gender:Female

Posted 27 April 2015 - 08:03 PM

On my phone I have got my password remembered but it tells me that an extension required is missing when I try to log in. On the laptop I also have the password remembered and that works. I'm not sure why, I've tried typing my password in on the phone and it still gives me the same error :confused13:



#937 Noo

Noo

    Admin

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 9,446 posts
  • Gender:Female
  • Location:UK

Posted 27 April 2015 - 08:40 PM

Do you want me to reset your password?

Me 48 DH 58 DD 23 DS1 20 DS2 13


#938 Merry

Merry

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7,549 posts
  • Gender:Female

Posted 27 April 2015 - 08:42 PM

I can't think of anything else it could be, I just had to reset my phone yesterday so it could be that. Yes please.



#939 Anne-Marie

Anne-Marie

    Christian, Mum, Franciscan Tertiary, Geek & Governor

  • Members
  • PipPipPip
  • 50,900 posts
  • Gender:Female
  • Location:Kent (ish)

Posted 24 October 2015 - 07:42 PM

I've been getting error 500 a few times, and I can't always post on a thread as mixed up bits of the site end up in boxes all over the bottom of the screen rather like a jigsaw puzzle! I'm using Chrome & Windows 10 in case that's relevant


AMO - Where no Mum has gone before!Posted Image

Mum to DS 24/03/03 and DD 29/09/05


#940 erica

erica

    follower

  • Homegroup
  • PipPipPip
  • 17,256 posts
  • Gender:Female
  • Location:Nottingham

Posted 27 October 2015 - 08:29 AM

I'm a little bit confuzzled. My post times are out by an hour since the clock change. But I've checked my time zone and its on gmt and shows the time as correct on there. What am I doing wrong?

Erica
"God is strong and can help you not to fall.....To him be glory..... now and forever"Jude 24-25, (NCV)

me 42 dd1 15 ds 12 dd2 8





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users